Европейската квалификация Сърбия - България ще се играе на празен стадион

...
Европейската квалификация Сърбия - България ще се играе на празен стадион
Коментари Харесай

Сърбия приема България без публика на 19 ноември

Европейската квалификация Сърбия - България ще се играе на празен стадион на 19 ноември в Лесковац поради наказване, наложено от УЕФА на западната ни съседка. То е формален мач без аудитория и санкция от 89 250 евро.

Срещата е единствено за авторитет за нашата селекция, докто за противника може да е решаваща за класиране на Евро 2024.

Санкцията е поради случаите на мача с Черна гора в Белград. В претекстовете на УЕФА е посочено, че 50 хиляди евро от общата санкция и затварянето на стадиона са поради расистки викания от сръбските почитатели. Останалото е поради неуредици, свързани с продажбата на билети, потребление на пиротехнически средства и лазери и така нататък и тъй наречените

А стадион " Дубочица " в Лесковац е нов, като държавен проект за създаване на арени в няколко града. Това ще е вторият мач за България с новия треньор Илиан Илиев, като три дни по-рано той ще дебютира против Унгария в София.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР